Praktijkles

Content zoeken


/*! elementor – v3.18.0 – 08-12-2023 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

praktijkles 1

Core business

Wat kun je van de praktijkles verwachten?

  • We gaan de beweegpatronen van de core en bijbehorende oefeningen met je doornemen: anti-extensie, anti-flexie, anti-lateraal flexie en anti-rotatie.

  • Je leert de checkpoints van de start- en eindpositie, energielekken en aanwijzingen om je cliënt beter te laten bewegen.

  • Jij hebt de rol van observator en cliënt. Wij nemen de leiding door elke oefening door te nemen met de groep, alvorens je zelf aan de slag gaat met de beweging.

Bereid je huiswerk goed voor. Zorg ervoor dat je de stof tot je hebt genomen, de oefeningen hebt bekeken, de oefeningen hebt geprobeerd en je eigen bewegingen hebt geanalyseerd. 

 

In de praktijkles helpen wij jou om de koppeling tussen theorie en praktijk te zien. Verwacht niet van jezelf dat je gelijk alles ziet, je leert dit alleen door te doen, aandachtig te kijken en het te herhalen.

 

Succes!

Meenemen naar de les
  • Het beweegpatronen Excel bestand

  • Jouw video’s

  • Jouw verbeterpunten

Neem de video’s mee, zodat je met je medestudenten in gesprek kan gaan over energielekken. Zo kun je de koppeling maken tussen de theorie van de anatomie, de verschillende bewegingen en het concept van energielekken: waar kan een beweging beter?